Messiina

Suloinen Messiina etsii omaa kotia!

Määrätietoinen Messiina etsii rakastavaa loppuelämän kotia. Ruskeaverikkö Messiina on noin 1-vuotias kissaneiti.

Messiina on vielä pelokas ja säpäkkä neiti. Arkeaan Messiina viettää turvaisan kaverin kainalossa tai vessanurkkauksen vahtina. Mitäs tulet siihen kaivelemaan ihminen? Messiina kertoo, jos jokin kohta on jäänyt putsaamatta tai jos palvelijan käsi eksyykin liian lähelle. Ajan kanssa Messiina antaa varmasti palautteensa ehkä hieman ystävällisempään sävyyn maukujen muodossa.

Messinalle kissaseura on tärkeää ja olisikin hyvä jos Messiinan loppuelämän kodissa odottelisi jo hieman rohkeampi kaveri, josta ottaa mallia. Messiina voi ottaa myös jonkun tutun kaverin mukaan Maukulasta.

Messiina luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei voida luovuttaa ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota söpölle Messiinalle ymmärtäväinen ja kärsivällinen loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.