Miisa, Mörri ja Mimmi

Suloinen tyttötrio etsii omaa kotia!

Yhteistä kotia etsii ihana ja hauska kissatyttökolmikko, joista jokainen oma persoonansa. Triplasti kissaihanuutta tiedossa!

Kaikki kissat ovat rapsutuksia rakastavia ja sosiaalisia. Tulevat keskenään erinomaisesti toimeen. Kolmikko on kasvanut lapsiperheessä, joten ovat tottuneet menoon ja meininkiin. Kolmikko on sisäkissoja, mutta tottuneet myös ulkoiluun ulkotarhassa.

Supersuloinen Miisa on upea ilmestys pitkässä harmaassa turkissaan. Tepastelee rohkeana ja uteliaana tuuhea häntä pystyssä ja on joukon nuorimpana (2v.) hyvinkin leikkisä. Tempaa ajoittain muutkin kissat mukaan menoon. Paikalleen jähmettyneenä tarkkailijana Miisa on söpö kuin pehmolelu. Hän osaa vaatia huomiota niin läheisyyden- kuin ruuankaipuuseen. Pitkäkarvainen turkki vaatii hieman harjaamista, mutta näistä hoitohetkistä Miisa nauttiikin erityisen paljon.

Mimmi (7 v.) on kolmikosta se, jolla on valkoiset tassut ja valkoinen rinta. Hän nauttii ihmisten seurasta ja hänestä voi saada leikkikaverin lisäksi jopa nukkumakaverin. Helppoluonteinen ja siksi hurmannutkin monet. Rakastaa ulkoilua (ja sitä joskus oven takana maukumalla hieman pyyteleekin) ja etenkin hyvällä säällä ottaa mielellään myös rennosti jossain torkahdellen tai ympäristöä seuraillen. Mimmin ulkoilutus onnistuu helposti myös hihnassa.

Upea pantteriturkkinen ja vihreäsilmäinen Mörri (5v.) on joukosta se joka kaipaa omaa rauhaa ja vetäytyykin silloin tällöin nokosille etäämmälle. Joukon rauhallisin, eikä juuri vaadi huomiota, mutta rapsutuksia saadessaan nauttii tilanteesta ja kertoo siitä pian kehräämällä. Ruoka-aikaan myös hän on muiden mukana pyörimässä jaloissa.

Kolmikko luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, FIV/FeLV-testattuina, leikattuna ja madotettuna. Kissoja ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Kolmen kissan luovutusmaksu on 500 euroa.

Hurmasiko tämä sosiaalinen jengi sinut jo? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit heille tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa, lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme