Mila

Suloinen Mila etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotiaan etsii noin 2-vuotias kilpparityttö Mila.

Kaunis ja pörröinen Mila on vielä hieman arka, mutta sopivan kodin löytäessään tästä monivarpaisesta kaunottaresta kuoriutuu taatusti päiviesi piristys. Omituiset kaksijalkaiset Milaa vielä jännittävät, mutta jännitys unohtuu, jos kyseessä on herkkuja. Päivät Mila viettää mieluiten kissakaverin kainalossa kauneusunia ottaen, mutta herää välittömästi ruoka-aikaan.

Mila adoptoitiin jo aiemmin, mutta tuli hutipissailun vuoksi paluupostina takaisin. Hutipissailu kuitenkin loppui kuin seinään Milan päästessä takaisin Maukulaan. Siksi loppuelämän kodin olisi hyvä olla rauhallinen ja Milan tahtiin sopeutuva, jotta ujo tyttö uskaltautuu kuorestaan ulos. Mila tulee toimeen muiden kissojen kanssa ja uudessa kodissa voisikin olla reipas kissakaveri, joka rohkaisisi Milaa yhteiseloon ihmisen kanssa. Vaihtoehtoisesti Mila voisi muuttaa yhdessä toisen Maukulasta löytyvän kissakaverin kanssa.

Mila luovutetaan madotettuna, rokotettuna, FIV/FeLV-testattuna, sirutettuna ja leikattuna. Milaa ei luovuteta talouden ainoaksi kissaksi eikä myöskään vapaasti ulkoilevaksi. Milan luovutusmaksu on 200e.

Jos Mila voisi olla juuri sinun tuleva kissasi, ota yhteyttä maukula@maukula.com ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme ja siihen, mitä haluamme sinusta ensimmäisen viestin perusteella tietää, osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.