Milli

Suloinen Milli etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 6v tyttökissa Milli

Suloinen Milli on mietteliään oloinen kissa, jonka ulkokuori on yhä arka. Ihmisten ollessa paikalla Milli lepäilee valtaosan ajasta mukavissa piilopesissä. Jos ruokaa on tarjottu suoraan Millin piiloon ja on osattu valita Millille mieluisaa ruokaa, hän rupeaa syömään heti. Ujosta Millistä on löytynyt aiempaa rohkeampikin puoli. Useamman kertaa hän on yllättänyt kaikki, mukaan lukien itsensä, olemalla esillä pois piilostaan eikä hän ole edes hätkähtänyt lähestyvää ihmistä.

Milli rentoutui huomattavasti päästyään toisten kissojen seuraan. Tässä yhteydessä ruoka rupesi maistumaan paremmin, vaikka se ei olekaan juuri Millille valittua suosikkiruokaa sekä hän rupesi viettämään entistä enemmän aikaa pois turvallisesta piilostaan. Yhä Milli on arka kissa, mutta juuri oikeassa kodissaan hyvän kissakaverin kanssa ajan kuluessa hänestä löytyy varmasti paljon uusia puolia ja lisää persoonallisuutta.

Jos Millin tulevassa omassa kodissa ei ole hänelle kissakaveria valmiina, hän voi ottaa jonkun kavereistaan mukaan Maukulasta. Milli tuntuu kaipaavan rauhallista kissaseuraa, joten kovin nuori ja riehakas kaveri ei välttämättä ole hänelle sopiva.

Milli luovutetaan sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei voida luovuttaa ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.
Olisiko Millin loppuelämän koti sinun luonasi? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Kuva: Inari Isohanni