Milo

Suloinen Milo etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii reilun vuoden ikäinen poikakissa Milo.

Pikkuruisella mustalla Milolla on oikein tulinen luonne. Milo saapui Maukulaan yhdessä neljän muun mustan pelokkaan kissan kanssa kevättalvella. Pian Milo tunnettiin siitä että hän on viisikosta kaikista pienikokoisin sekä sähäkin luonteeltaan. Jos ihminen vain katsookin Milon suuntaan, saa sillä sekunnilla kuulla sähäkkää palautetta siitä ettei Milo vielä haluaisi olla missään tekemisissä ihmisten kanssa.

Milo varmasti rentoutuu rauhallisessa ympäristössä kärsivällisten ihmisten seurassa. Rohkea kissakaveri olisi hyvä esimerkki Milolle, jotta hän voisi oppia luottamaan ihmisiin. Milo tulee hyvin toimeen monien toisten Maukulassa asuvien kissojen kanssa eli hän voi myös ottaa kaverin mukaan, jos kaveria ei ole valmiina.

Milo luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.
Olisiko juuri Milo hyvä kissa sinun elämääsi? Lähetä meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin hän saisi luonasi.

HUOM! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.