Minni

Mahtava Minni etsii omaa kotia!

Kotia etsii noin 1,5-vuotias kaunis tyttökissa Minni.

Ihana mustaturkkinen Minni on toistaiseksi vielä ihmisten seurassa kovin arka, mutta tulee varmasti ajan kanssa kesyyntyessään näyttämään enemmän luonteestaan. Tämä hurmaava tyttökissa tulee vaatimaan vielä oman hetkensä kerätäkseen rohkeutta, mutta hänen luottamuksensa voittaminen tekee kärsivällisestä kesytystyöstä sen arvoista. Minnille maistuu onneksi ruoka hyvin, joten ajan kanssa namien ja leikin varjolla hänen jännityksensä helpottaminen tulee olemaan helppoa.

Minni tulee loppuelämän kodiltaan kaipaamaan lempeän hoivan ja kärsivällisen asenteen lisäksi nuoren kissakaverin, jolta ottaa mallia siitä, kuinka ihmisten kanssa ollaan. Vaihtoehtoisesti Minni voisi muuttaa uuteen kotiinsa yhdessä toisen Maukulasta löytyvän kissan kanssa.

Minni luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV-/FeLV-testattuna ja madotettuna. Minniä ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa. Voisiko Minni olla juuri sinulle sopiva kissa? Jos vastasit kyllä, ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.