Mirko

Suloinen Mirko etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotiaan etsii noin 1-vuotias ihana touhukas kollikissa Mirko.

Mirko on pomo ja näyttää sen muille. Mirko kyllä kertoo palvelijoilleen milloin sen on nälkä ja näyttää muille kissoille paikkansa. Mirko tykkää rapsutuksista ja tuleekin kiehnäämään ihmisen jalkoihin hakeakseen rakkautta ja ehkäpä vähän herkkujakin. Utelias Mirko osallistuu myös mieluusti ihmisen puuhailuun ja seuraakin innokkaasti mukana. Mirko saattaa säikähtää kuitenkin vielä äkkinäisiä ääniä ja liikkeitä, mutta antaa kuitenkin jo ihmisen käsitellä itseään.

Mirko viihtyy lajitoveriansa seurassa ja Mirkon rapsutusten täyteisessä loppuelämän kodissa tulisikin olla toinen kissa Mirkon seurana. Mirko voi muuttaa myös vaihtoehtoisesti yhdessä toisen Maukulasta löytyvän kissan kanssa.

Mirko luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Mirkon luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota Mirkolle rakastava loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.