Missy

Suloinen Missy etsii omaa kotia!

Omaa kärsivällistä kohtia etsii n. 2-vuotias suloinen tyttökissa Missy.

Missy on toistaiseksi ollut päättäväisesti sitä mieltä, että ihmisten on syytä pitää häneen kunnioittava välimatka. Mielipiteensä hän ilmaisee sähähdyksella ja kevyellä tassun huitaisulla. Arvelemme kuitenkin että ajan kanssa ja positiivisia kohtaamisia lisäämällä Missykin huomaa että emme me kaksijalkaiset niin kamalia ole.

Missyn uudessa kodissa olisi hyvä olla rohkeampi kissakaveri näyttämässä mallia ihmisten kanssa elämiseen ja Missyn omilla ihmisillä kärsivällisyyttä Missyn tahdissa etenemiseen lähestymisen suhteen. Maukulasta löytyy myös kissavereita kanssamuuttajiksi tarvittaessa.

Missy luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Missyä ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko sinulla tarjota Missylle sopiva koti? Laita meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa, lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme