Monsteri

Suloinen Monsteri etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotiaan etsii Monsteri, 2-vuotias kollikissa.

Monsteri ei ole mikään pelottava hirviö, vaan ujo harmaavalkoinen komistus. Monsteri viihtyy vielä syrjässä, eikä tule ensimmäisten joukossa ruoka-aikaan kupille. Monsteri keräilee ensin rohkeutta ja tsemppailee ja sitten saapuu paikalle. Ajan myötä Monsterin upeaa turkkia pääsee varmasti ihailemaan enemmänkin.

Monsteri hyötyisi varmasti rohkean kissan esimerkistä ja olisikin hyvä, jos sellainen odottelisikin jo tulevassa kodissa. Monsteri voisi ottaa myös jonkun kissakaverin matkaan Maukulasta, esimerkiksi edellisen kämppiksensä Martan.

Monsteri luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei voida luovuttaa ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota rakkaalle Monsterille rauhallinen loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.