Moonika

Suloinen Moonika etsii omaa kotia!

Noin 1-2-vuotias Moonika on herkuille perso seikkailija, jonka saa lahjottua sekä ottamaan lääkkeet että olemaan kaveri herkkujen avulla.


Moonikan seikkailut ovat monesti leikkien parissa, ja juuri leikkimiseen Moonika käyttääkin paljon aikaa. Luonnettakaan Moonikalta ei puutu, ja Moonika kyllä ilmaisee mielipiteensä sähisemällä, jos siihen on tarvetta. Onneksi Moonika on lahjottavissa herkuilla, ja kotiutuminen ja ihmisten kanssa eläminen on vasta alussa. Edessä on siis monia seikkailuja reippaan pienen seikkailija-Moonikan kanssa!

Moonika luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna sekä FIV- ja FelV-testattuna. Moonikaa ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi, ja mikäli kotona ei ennestään asu vielä kissakaveria löytyy Maukulasta useita kotia etsiviä kissoja.

Aikuisen kissan luovutusmaksu on 200 euroa, kahden aikuisen 350 euroa. Jos haluat lähteä mukaan Moonikan seikkailuihin ole meihin yhteydessä laittamalla viestiä osoitteeseen maukula@maukula.com.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.