Mustakonnanmarja

Suloinen Mustakonnanmarja etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 2,5v kolli Mustakonnanmarja

Mustakonnamarja on nimensä mukaisesti komea musta kissa. Hänen luonteensa on vielä arka, joten hän lymyilee päivät piilossa poissa ihmisten katseilta. Mustakonnanmarja ei kuitenkaan ole ollut missään tilanteessa aggressiivinen kissa vaan enemmin jäätyy paikoilleen kohdatessaan ihmisen. Vaikka Mustakonnanmarjan nimen inspiraatio on tullut hyvin myrkylliseltä kasvilta, hänen ujon kuorensa sisällä on lempeä kissa.

Mustakonnanmarja tarvitsee vielä lisää aikaa, jotta hän oppii luottamaan ihmisiin. Hän tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa eli uudesta kodista pitää löytyä kissakaveri, jonka kanssa Mustakonnanmarja voi tutustua ihmisiin. Jos sinun kodistasi kissakaveria ei vielä löydy, Mustakonnanmarja voi ottaa kaverin mukaansa Maukulasta.

Mustakonnanmarja luovutetaan sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko Mustakonnamarjan koti luonasi? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteesta www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ ennen yhteydenottoa. Valitettavasti emme ehdi vastata viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Kuva: Inari Isohanni, instagram.com/makeaolento