Mustikki

Suloinen Mustikki etsii omaa kotia!

Seinäjokelainen Mustikki tuli Maukulaan parin kaverinsa kanssa etsimään sitä omaa kotia. Kuulemma kaupungissa osaavat arvostaa vähän varttuneempia kissoja, jotka eivät enää välitä uudelleensisustaa asuntoja. Rauhallinen Mustikki on kissa parhaassa iässä, 5-vuotiaana hän ei tuhoa paikkoja, eikä hötkyile turhia. Mustikki myös arvostaa yhtäläisen verkkaisen kissakaverin seuraa niin pitkillä päiväunilla kuin muissakin touhuissa. 

Ihmisen puuhailuja Mustikki seuraa uteliaana korkealta kissaparvelta, josta hän laskeutuu lähinnä ruoka-aikaan ihmisten pariin. Mustikilla tulisikin olla omassa kodissaan piiloja ja hengailupaikkoja ylemmillä tasoilla, joihin hän voi vetäytyä tutkimaan maailmaa omasta rauhastaan. Kesyyntymisen tukena toimii herkut ja yhteiset leikkihetket, raksujen metsästys on monenkin kissan suurinta huvia kisatalolla. Se myös vahvistaa kissan luontaisia metsästysvaistoja, joita Mustikilla vielä löytyy runsaasti.

Mustikki ei vielä arvosta ihmisten kosketusta, mutta omassa kodissa, oman perheensä parissa asiantila varmastikin muuttuu, varsinkin jos perheessä on jo rohkea kissa esimerkkinä.

Mustikki luovutetaan leikattuna, sirutettuna ja useampaan kertaan madotettuna sekä FIV/FeLV testattuna. Mustikkia ei luovuteta ainoaksi kissaksi tai vapaasti ulkoilevaksi. Mustikin luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko sinulla tarjota koti Mustikille? Kerro meille sähköpostitse, millaista kotia tarjoaisit hänelle laittamalla viestiä osoitteeseen maukula@maukula.com
Ennen yhteydenottoa, luethan lisää adoptioprosessistamme osoitteessa:
www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.