Muurahainen

Suloinen Muurahainen etsii omaa kotia!

Mysteerinen Muurahainen etsii kotia!

Muurahainen on vuoden ikään ehtinyt kolli, joka sulautuu nurkkien pimeyteen tarkkailemaan ympäristön touhuja. Nyt hän kaipaa omaa yhteisöä, jossa tulla ulos pesäkolostaan opettelemaan kotikissa elämää. Muurahainen ei ole osoittanut erityistä kiinnostusta muita kissoja kohtaan, mutta rohkeampi kissakaveri helpottaisi opettelua ihmisten kanssa elämiseen. Jos talossasi on tilaa yhdelle pikimustalle Muurahaiselle ja olet valmis antamaan aikaasi ja rakkauttasi, jotta Muurahainen uskaltaisi tulla ulos kuorestaan, ole yhteydessä!

Muurahainen luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna, ei ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa. Jos olet valmis ottamaa Muurahaisen elämääsi, ole meihin yhteydessä maukula@maukula.com ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa, lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ . Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.