Mymmeli

Suloinen Mymmeli etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii 1-vuotias kaunis tyttökissa Mymmeli.

Mymmeli on vielä peloissaan ihmisten ollessa paikalla. Hän kuitenkin saattaa hiljaisena hetkenä hiipiä vaivihkaa ruokakupille. Havaitessaan lähestyvän ihmisen Mymmeli juoksee takaisin piiloon. Mymmeli on perso ruualle, joten ruokaa on hyvä käyttää apuna häneen tutustuessa. Mymmelille maistuu välittömästi niin keittokinkku kuin raksutkin suoraan pesäkoloon tarjoiltuna, vaikka herkkuja tarjoavalle ihmiselle hän aluksi sähähtääkin.

Rauhallisessa ympäristössä omassa kodissaan Mymmeli varmasti rentoutuu ja reipastuu.
Toisten kissojen seura on Mymmelille tärkeää, joten uudessa kodissa hän tarvitsee kissakaverin. Maukulasta löytyy kissoja, joiden kanssa Mymmeli sopii uuteen kotiin.

Mymmeli luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Mymmelin ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko Mymmeli sopiva kissa juuri sinulle? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa, lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme