Nemo

Suloinen Nemo etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotia etsii Nemo, n. 2- vuotias järisyttävän komea kolli.

Mustaturkkinen Nemo ei turhia hötkyile. Nemo tykkää lötkötellä päivät ja ravita itseään herkkuruuilla. Nemo antaa rauhallisesti lähestyvän ihmisen jo rapsutellakin itseään.

Nemo on testattu FIV-positiiviseksi. Tämä tarkoittaa, että Nemon pitäisi päästä kotiin, jossa sen kissakaveri olisi myös todettu FIV-positiiviseksi. Maukulasta löytyy myös muita FIV-positiivisia kissoja, joista saisi tarvittaessa Nemon kaverin. Nemo voidaan luovuttaa myös ainoaksi kissaksi.

FIV-positiivisuudestaan huolimatta Nemo voi parhaassa tapauksessa elää pitkän ja hyvän elämän, eikä sairaus tule välttämättä vaikuttamaan hänen elämänlaatuunsa vielä vuosiin tai välttämättä ollenkaan. Tulevan kodin tulee kuitenkin varautua siihen, että huonolla tuurilla Nemo voi myös vaatia erityistä hoitoa sairauden mahdollisen etenemisen takia. Lisää FIV:istä voit lukea esimerkiksi täältä https://evidensia.fi/hoitovinkit/kissan-retro-ja-coronavirukset-felv-fiv-ja-fip/#fiv tai laittaa viestiä meille maukula@maukula.com, niin voimme kertoa lisää Nemosta ja FIVistä.

Nemo luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna sekä FIV/FeLV-testattuna (FIV positiivinen, FeLV negatiivinen). Nemo voidaan luovuttaa ainoaksi kissaksi, ei luovuteta FIV-negatiivisen kissan kaveriksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Nemon luovutusmaksu on 200€.
Olisitko sinä Nemon Marlin ja löytäisit hänet kotiin? Olisiko sinulla tarjota upealle Nemolle koti, jossa hän saisi rakkautta sairaudestaan huolimatta? Kerro meille, millaiseen kotiin Nemo pääsisi laittamalla sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.