Nessos

Hurmaava Nessos etsii omaa kotia!

Ikiomaa loppuelämän kotiaan etsii erittäin komea noin 3-vuotias upeaturkkinen harmaa poikakissa Nessos.

Karismaattinen Nessos ujostelee vielä vähän ihmisiä, eikä suvaitse vielä palvelijoidensa ottavan kontaktia. Nessos on kuitenkin rohkaistunut Maukulassa ollessaan jo huomattavasti ja loikoileekin rentoutuneesti ihmisten ilmoilla ja tarttuupa rohkeasti myös tarjottaviin herkkuihin. Nessos on selvästi kiinnostunut ihmisestä ja antaa meidän karvattomien kummajaisten tulla lähelle vaikka kuvaushetkeä varten. Ja hienoja kuvia tästä hurmurista saakin!

Nessoksen lempipuuhia ovat kissakavereiden kanssa kölliminen ja painiminen. Yhteiset Nessoksen ehdoilla tapahtuvat herkku- ja oleiluhetket tuovat varmasti Nessoksesta sen rohkeamman puolen vielä paremmin esiin. Kärsivällinen kesytystyö palkitaan ja kissaherrasta tulee vielä oikein säyseä kotikissa.

Koska Nessos tulee toimeen muiden kissojen kanssa, olisi hyvä jos Nessoksen loppuelämän kodista löytyisi rohkea kissakaveri, joka näyttäisi mallia tälle ujolle kollille, miten ihmisen kanssa eletään. Vaihtoehtoisesti Nessos voisi muuttaa yhdessä toisen Maukulasta löytyvän kissakaverin kanssa.

Kissa luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Nessoksen luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota komealle Nessokselle loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.