Nessos

Hurmaava Nessos etsii omaa kotia!

Omaa kotiaan etsii Nessos, noin kolmivuotias harmaa poikakissa.

Nessos on vielä hieman arka ihmistä kohtaan ja useimmiten hänet tapaa loikoilemasta omissa oloissaan tai kissakaverin kainalossa. Kun loppuelämän kodista löytyy kärsivällisyyttä ja aikaa, Nessoksesta kuoriutuu vielä reipas ja sosiaalinen kissa. Kesytystyössä auttaisi rohkeampi kissakaveri, joka näyttäisi mallia tälle ujolle kollille, miten ihmisen kanssa eletään.

Nessos viihtyy toisten kissojen seurassa, joten loppuelämän kodissa tulisi olla kissaseuraa tai vaihtoehtoisesti hän vois muuttaa yhdessä toisen Maukulasta löytyvän kissakaverin kanssa.

Kissa luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Nessoksen luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota Nessokselle loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota. Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.