Niittyleinikki

Suloinen Niittyleinikki etsii omaa kotia!

Niittyleinikki etsii omaa kotia. Hän on noin vuoden ikäinen tyttökissa.

Suloinen Niittyleinikki on vielä kovin arka. Enimmäkseen hän viihtyy turvapaikassan piilossa, mutta kurkkii sieltä kuitenkin uteliaasti ympäristön tapahtumia. Ruoka-aikaan, etenkin iltaisin, hänen on jo nähty vilahtavan ruokakupille vaikka ihmisiä on paikalla.

Omasta kodista tulisi löytyä siis kärsivällisyyttä ja ymmärrystä aran kissan kanssa elämiseen. Niittyleinikki on tottunut elämään toisten kissojen kanssa, joten omaan kotiin hän ottaa mielellään Maukulasta ystävän mukaan tarvittaessa.

Niittyleinikki luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Niittyleinikkiä ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko sinulla tarjota hänelle koti luonasi? Laita meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa, lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ . Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.