Nokipallero

Suloinen Nokipallero etsii omaa kotia!

Valtavan suloinen Nokipallero etsii omaa kotia.

Nokipallero on n. vuoden ikäinen kolli ja hän on vielä hyvin ujo. Enimmäkseen hän tarkkailee ympäristöä rauhassa pesänsä suojasta. Nokipalleron suhtautumisen ihmisiin on vielä varautunutta, mutta ei kuitenkaan ärtyisää, vaikka hän ei vielä ymmärräkään mikä meissä kaksijalkaisissa olisi niin mainiota.

Omassa kodissaan ruuan, rakkauden ja leikkien avulla hänet voi kuitenkin voittaa puolelleen. Nokipalleron tulevasta kodistaan tulisi löytyä reipas kissakaveri ihmisten kanssa elämisen mallia näyttämässä tai hän voi ottaa mukaan jonkun ystävistään Maukulasta.

Olisiko sinun elämässäsi paikka pienelle mustalle pallerolle? Hänen luottamuksensa voittaminen tulee viemään aikaa, mutta on varmasti vaivan arvoista.

Nokipallero luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Nokipalleroa ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa. Laita meille postia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa, lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.