Nuudeli

Suloinen Nuudeli etsii omaa kotia!

Lempeää loppuelämän kotia etsii noin 3-vuotias kolli Nuudeli.

Nuudeli ujostelee vielä ihmistä, mutta rauhallisella lähestymiselle Nuudelia saa vähän silittää, ja kerran on todistettu myös tilanne, jolloin Nuudeli on alkanut kehräämään kovaäänisesti silittäessä. Muuten Nuudeli ei välttämättä ihan aina ymmärrä rapsutusten päälle, vaikka vähän saakin silittää. Nuudeli on kuitenkin yllätetty usein uteliaana katselemassa ihmisen touhuja, mikä tietää hyvää ihmisten kanssa elon kannalta.

Nuudelin kodin etsintää hankaloittaa se, että Nuudeli on testattu FIV-positiiviseksi. Tämä tarkoittaa, että Nuudelin pitäisi päästä kotiin, jossa sen kissakaveri olisi myös todettu FIV-positiiviseksi, tai ainoaksi kissaksi. Maukulasta löytyy myös muita FIV-positiivisia kissoja, joista saisi tarvittaessa Nuudelille kaverin.

FIV-positiivisuudestaan huolimatta Nuudeli voi parhaassa tapauksessa elää pitkän ja hyvän elämän, eikä sairaus tule välttämättä vaikuttamaan hänen elämänlaatuunsa vielä vuosiin tai välttämättä ollenkaan. Tulevan kodin tulee kuitenkin varautua siihen, että huonolla tuurilla Nuudeli voi myös vaatia erityistä hoitoa sairauden mahdollisen etenemisen takia. Lisää FIV:istä voit lukea esimerkiksi täältä https://evidensia.fi/hoitovinkit/kissan-retro-ja-coronavirukset-felv-fiv-ja-fip/#fiv tai laittaa viestiä meille maukula@maukula.com, niin voimme kertoa lisää Nuudelista ja FIVistä.

Nuudeli luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna sekä FIV/FeLV-testattuna (FIV positiivinen, FeLV negatiivinen). Nuudeli voidaan luovuttaa ainoaksi kissaksi, ei luovuteta FIV-negatiivisen kissan kaveriksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Nuudelin luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota Nuudelille rauhallinen ja ymmärtäväinen koti, jossa hän saisi rakkautta sairaudestaan huolimatta? Kerro meille, millaiseen kotiin Nuudeli pääsisi laittamalla sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.