Nuutti

Suloinen Nuutti etsii omaa kotia!

Omaa rakastavaa loppuelämän kotiaan etsii leikkisä n. 1-vuotias Nuutti.

Komea Nuutti on kiltti ja rauhallinen kissa. Nuutti seurailee ihmisten toimintaa vielä mieluummin etäältä, mutta antaa kuitenkin jo silittää. Nuutti on herrasmies ja antaakin tuolin toiselle ennemmin kuin lähtee haastamaan. Nöyrän luonteensa vuoksi Nuutin loppuelämän kodissa ei soisi olevan päällekäyvää ja dominoivaa kissakaveria.

Nuoren Nuutin tulevassa kodissa olisi hyvä olla nuoren puoleinen kissa leikkikaverina. Nuutti tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa, mutta ahdistuu jos sitä yritetään alistaa liikaa toisen kissan toimesta. Jos Nuutin loppuelämän kodissa ei jo leikkikaveria löydy, voisi Nuutti muuttaa vaihtoehtoisesti toisen Maukulasta löytyvän kissan kanssa.

Nuutti luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Nuutin luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota Nuutille hellittelevä loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.