Opaali

Suloinen Opaali etsii omaa kotia!

Kotia etsii surukatseinen Opaali, noin 1,5-vuotias tyttökissa.

Opaali on todellinen kaunotar, jonka silmiin voisi tuijotella päivät pitkät. Pikkuruinen Opaali ei vielä ymmärrä ihmisten päälle, mutta loikoilee näkyvillä kaksijalkaisten touhuja tarkkaillen. Ruoka ja herkut tytölle kuitenkin maistuvat ja tätä voi hyödyntää tytön luottamuksen voittamisessa.

Ujoutensa vuoksi Opaalia ei ole vielä kiinnostanut leikkiä ihmisen kanssa, mutta olisi hyvä, jos loppuelämän kodissa Opaalia odottaisi ihmissosiaalinen kissakaveri, jonka kanssa peuhata. Vaihtoehtoisesti Opaali voisi muuttaa kotiin toisen Maukulasta löytyvän kaverin kanssa.

Opaali luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota Opaalille rakastava loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme