Paavo

Hurmaava Paavo etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotiaan etsii tämä musta noin kaksivuotias kollipoika nimeltään Paavo.

Paavo jännittää vielä niin ihmistä kun toisia kissoja. Paavon lempiasia on pehmeä ja suojaisa maja, jossa hän viettääkin suurimman osan päivästään. Hän tulee vaatimaan ymmärrystä ja kärsivällisyyttä loppuelämän kodiltaan, mutta hänen luottamuksensa voittaminen on sen arvoista. 

Paavo kaipaa rauhallisen asuinympäristön, jonka lisäksi voisi olla myös reipas kissakaveri, jolta ottaa mallia itsevarmuuden kartuttamiseksi. Mikäli Paavon loppuelämän kodista ei kaveria jo ennestään löydy, voisi hän vaihtoehtoisesti muuttaa uuteen kotiinsa yhdessä toisen Maukulasta löytyvän kissan kanssa.

Paavo luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV-/FeLV-testattuna ja madotettuna. Paavoa ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa. 

Jos Paavosta voisi tulla elämäsi kissa, ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota. Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.