Paju

Suloinen Paju etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 1-vuotias pieni kolli Paju.

Yleensä Paju on ollut kauhuissaan, jos ihminen on ottanut häneen minkäänlaista kontaktia. Lähestyvän ihmisen huomatessaan Pajun reaktio on paeta salamannopeasti ylös katonrajaan kauas kammottavista ihmisistä samalla sähisten. Paju on kuitenkin myös saanut oppia etteivät ihmiset ole aina niin pelottavia ja näyttänyt olevansa oikein kehityskelpoinen yhteiseloon ihmisten kanssa. Jos Pajun kanssa muistaa kärsivällisyyden ja rauhalliset liikkeet, ihminen on saanut silittää hänen kaunista oranssia turkkiaan

Pajun turvapaikkoja ovat kiipeilypuiden korkeimmat tasot ja seinän korkeimmat hyllyt. Niistä käsin hän tarkkailee ympäristön tapahtumia. Paju pitää myös ruuasta ja kissakavereista. Hän viettää usein aikaa muiden nuorten kissojen kanssa. Leikkiminen häntä ei ole kiinnostanut ihmisten nähden ainakaan. Uudessa kodissa nuoren kissakaverin seurassa Paju todennäköisesti innostuu myös leikkimisestä. Maukulasta löytyy myös Pajulle kavereita, jos uudessa kodissa ei ole kaveria valmiina. Esimerkiksi Taimi, jonka kanssa Paju on saapunut yhdessä Maukulaan, olisi hyvä kaveri Pajulle.

Paju luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna sekä FIV/FeLV-testattuna Pajua ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Pajun luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla kärsivällisyyttä ja ymmärrystä Pajulle? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.