Panama

Suloinen Panama etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin kolme vuotias kolli Panama

Panama on komea isokokoinen kissa, jonka luonne on vielä aran kuoren sisällä. Lähestyvään ihmiseen Panama ei halua vielä tehdä alkuunsakaan tuttavuutta, minkä hän osaa ilmaista möreällä murinalla. Panamalla on kuitenkin hyvä ruokahalu ja nenän eteen tarjoilun ruuan hän hotkii hetkessä. Varmasti ruokalahjusten ja kärsivällisyyden avulla voi ystävystyä Panaman kanssa.

Panama viihtyy erityisesti ylähyllyllä katonrajassa, joten uudelta kodilta Panama toivoo hyviä tarkkailupaikkoja korkealta. Toinen Panaman toive on hyvä kissakaveri, jonka kanssa voi yhdessä tarkkailla ihmisiä ja ajan kuluessa tehdä tuttavuutta niihin.

Panama luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Ihastuitko komeaan Panamaan? Laita meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.