Peine

Suloinen Peine etsii omaa kotia!

Siro Peine etsi Maukulaan tullessa kotia yhdessä Demetriuksen kanssa, mutta kuukausien vieriessä molemmat ovat löytäneet muitakin kavereita kissatalolta ja sopeutuvat uuteen kotiin myös erikseen. Peine on kissasosiaalinen ja sopeutuu parhaiten nuoren kissan seuraksi.

Peine on hyväkäytöksinen, noin 1-vuotias tyttö, joka helposti jää räiskyvämpien persoonien varjoon. Hänet löytää yleensä vähän syrjemmältä katselemassa aktiivisempien kissojen touhuja uteliaasti, mutta illan tullen Peinekin saattaa intoutua hippaleikkeihin pienten pentujen kanssa.

Peineen pääsee tutustumaan parhaiten herkkujen avulla, joita neiti tuleekin innokkaasti hakemaan tuttujen hoitajien käsistä. Vieraat ihmiset vielä jännittävät, mutta herkut ja tulevasta kodista jo ehkä löytyvä kissakaveri auttavat Peinen kesyyntymisessä. Peine voi myös muuttaa uuteen kotiin jonkun kissatalolta löytyvän kaverin kanssa.

Peine luovutetaan leikattuna, sirutettuna ja useampaan kertaan madotettuna sekä FIV/FeLV testattuna. Peinea ei luovuteta ainoaksi kissaksi tai vapaasti ulkoilevaksi. Peinen luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko sinulla tarjota koti Peinelle? Kerro meille sähköpostitse, millaista kotia tarjoaisit hänelle laittamalla viestiä osoitteeseen maukula@maukula.com
Ennen yhteydenottoa, luethan lisää adoptioprosessistamme osoitteessa:
www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.