Pepi

Suloinen Pepi etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii muutaman vuoden ikäinen kolli Pepi

Mustavalkoinen Pepi on luonteeltaan arka ja varautunut ihmisiä kohtaan. Hän viettää päivänsä Maukulan korkeimmalla katonrajassa olevalla hyllyllä. Turvallisella hyllyllä on hyvä nukkua päiväunia niin rentona, että takatassut roikkuvat maata kohti. Välillä ihmisten touhuja on hyvä seurata tältä parhaalta mahdolliselta tähystyspaikalta.

Kun ihmisten kotiinlähdön aika lähestyy, Pepi rupeaa valpastumaan. Toisinaan ilta-aikaan Pepi lähtee hyllyltään alas matalammilla oleviin piilopaikkoihin, vaikka ihmiset eivät ole ehtineet lähteä. Matkalla piiloon Pepi tervehtii kissakavereitaan puskien ja kuristen. Nuo jännittävät ihmiset ovat päivän aikana jättäneet Pepin matkan varrelle niin herkullista ruokaa, että matkalla hyllyltä piiloon Pepi voi unohtaa piiloutua vaan jääkin syömään. Uudesta piilopaikastaan Pepi katsoo ihmisiä valppaasti ankaralla ilmeellä pyytäen ihmisiä poistumaan. Sillä sekunnilla kun ihmiset poistuvat Maukulan eteiseen, Pepi rupeaa nauttimaan elämästään kissakavereidensa ja hyvän ruuan seurassa.

Pikkuhiljaa Pepi on uskaltautunut viettämään rentoa kissanelämää myös ihmisten läsnäollessa, mutta hän tarvitsee vielä paljon aikaa ja kärsivällisyyttä uudessa kodissaan. Tärkeänä tukena Pepin matkassa ovat kissakaverit. Jos uudessa kodissa ei ole kissaa valmiina, Pepi voi ottaa ystävän Maukulasta mukaansa.

Pepi luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla aikaa Pepille? Lähetä meille postia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin hän saisi luonasi.