Pikkarainen

Suloinen Pikkarainen etsii omaa kotia!

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 1-vuotias kollikissa, oranssiturkkinen pikkuruinen Pikkarainen.

"Top tykkänään!", sanoo Pikkarainen kun ihminen lähestyy. Vaikka Pikkarainen saattaakin vähän sähähtää, pysyy hän kuitenkin rentona ihmisen touhutessa omiaan. Pikkarainen viihtyy turvallisessa pesäpiilossa ja tyytyy tarkkailemaan outojen tyyppien toimintaa. Ajan ja sympaattisen läsnäolon myötä söpö Pikkarainen oppii luottamaan ihmiseen ja tuo luonnettaan enemmän esille.

Pikkarainen kaipaisi loppuelämän kotiinsa kissakaverin, joka tsemppaisi Pikkaraista ihmisen kanssa yhteiseloon ja olisi seurana. Mikäli Pikkaraisen kodissa ei vielä kissaa ole, voisi hän muuttaa yhdessä jonkun toisen Maukulasta löytyvän kissan kanssa.

Söpö Pikkarainen luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Pikkaraisen luovutusmaksu on 200 €.

Voisitko sinä tarjota Pikkaraiselle rakastavan ja ymmärtäväisen loppuelämän kodin? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/