Pilvi

Suloinen Pilvi etsii omaa kotia!

Omaa loppuelämän kotiaan etsii arviolta 2v kissa Pilvi. Hän on mustavalkoinen vihreäsilmäinen persoonallinen ja ilmeikäs kolli.

Kun Pilvi saapui Maukulaan, hänen elämänsä oli pelkkää piilossa oleilua. Kun ihmiset tulivat ruoka-aikaan tarjoamaan ruokaa, Pilvi käyttäytyi aggressiivisesti sähisten ja poksuen hurjasti pelottavien ihmisten katsoessaankaan Pilviä päin. Toisten kissojen seuraan päästyään Pilvi rentoutui hetkessä ison askeleen. Hän on ruvennut viettämään kaiken aikansa näkyvillä ja avarilla paikoilla lähelläkin ihmisiä.

Koko kissan ilmeet ja olemus ovat muuttuneet pelokkaasta uteliaaksi ja avoimeksi. Yhä Pilvi saattaa sähistä, jos ihminen lähestyy nopeasti. Kuitenkin rauhallisena hetkenä jos Pilville tarjotaan ihmisen kättä haisteltavaksi, hän useammin haistelee kättä kuin sähähtää Pilvi on innostunut leikkimään ihmisen leikittämänä huiskulelulla kunhan ihminen on kohdannut Pilvin rauhallisesti.

Koska Pilvin suurin rohkaistuminen tapahtui toisten kissojen tukemana, uudesta kodista täytyy ehdottomasti löytyä kissakaveri. Pilvi tykkää viettää aikaa toisten kissojen kanssa puskien kavereitaan ja häntä pystyssä kylkikyljessä kulkien. Jos kissakaveria ei ole uudessa kodissa valmiina, Pilville voi adoptoida kaverin Maukulasta.

Pilvi luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Pilviä ei luovuteta ainoaksi kissaksi tai vapaana ulkoilevaksi. Aikuisen kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Voisiko Pilvin loppuelämän koti olla luonasi? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/  Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Asiakastunnus: 23528488
Pitokunta: Tampere