Piparminttu ja Myrkky

Suloiset Piparminttu ja Myrkky etsivät omaa kotia!

Yhteistä kotia etsivät arviolta 3v tyttökissa Myrkky ja 4v kolli Piparminttu

Myrkky ja Piparminttu ovat ajan kuluessa Maukulassa hiotuneet tiiviiksi kissapariksi, joka tekee kaiken yhdessä. He molemmat ovat saapuneet Maukulaan eri paikoista syksyn 2023 alussa pentujen kanssa. He päätyivät samaan sijaiskotiin uusioperheen vanhemmiksi, josta heidän pennut löysivät kodit nopeasti. Pentujen kotiuduttua Myrkky ja Piparminttu siirtyivät yhdistyksen toimitiloille, jossa heidän suhteensa on hitaasti kehittynyt niin tiiviksi ettei heitä voida erottaa eri koteihin. Myrkky ja Piparminttu nukkuvat yhdessä, pesevät toisiaan, käyvät yhdessä syömässä ja kuljeskelevat kylkikyljessä toisiaan puskien.

Ihmisiin Myrkky ja Piparminttu suhtautuvat vielä varautuneesti, vaikkakin paljon edistystä on tapahtunut. Nykyään he viettävät päivät avoimilla paikoilla esillä, kun alkuun he olivat päivät piilossa. Kumpaankaan ei saa vielä koskea, mutta leikkien ja herkkujen avulla he ovat rentoutuneet. Kuitenkin he ovat pohjimmiltaan vielä ujoja ja jos ihminen lähestyy heitä, he usein sähähtävät ja juoksevat karkuun.

Molemmat nauttivat elämästä isossa kissalaumassa, joten heidän omassa yhteisessä kodissaan voi olla valmiiksi kissakavereita heille. Mutta he olisivat varmasti myös onnellisia yhteisessä loppuelämän kodissa, jossa he olisivat perheen ainut kissakaksikko.

Myrkky ja Piparminttu luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta vapaana ulkoilevaksi, eri koteihin tai ainoaksi kissaksi. Kahden aikuisen kissan luovutusmaksu on 350 euroa.

Myrkyllä on todettu parodontiitti eli ienten kiinnityskudosten tulehdustila. Myrkylle on huhtikuussa 2024 tehty hammashoidot ja häneltä on poistettu 12 hammasta. Uuden kodin täytyy käyttää Myrkky hammashoidoissa vuosittain. Lisätietoa Myrkyn hampaista ja niiden hoidosta saa kotihaastattelun yhteydessä.

Olisiko Myrkky ja Piparminttu sinulle sopiva kissapari? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/  Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Asiakastunnus: 23528488
Pitokunta: Tampere