Pjotr

Suloinen Pjotr etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 2-vuotias kolli Pjotr

Pjotr on ollut luonteeltaan rauhallinen. Hänen lempiasioitaan ovat päiväunet ja ruoka. Pjotr tykkää makoilla korkeilla hyllyillä, joista voi tähystää ympäristöä turvallisen etäisyyden päästä. Kuitenkin ruoka-aika saa Pjotrinkin valpastumaan. Silloin Pjotrilla on tapana tulla alas hyllyn tähystyspaikaltaan ja laskeutua maan pinnalle toisten kissojen seuraan. Pjotr on vielä arka ja jännittynyt ihmisten seurassa. Omassa kodissaan Pjotr varmasti rohkaistuu, kunhan hän saa riittävästi aikaa ja kärsivällisiä ihmisiä. Ruuan ja herkkujen avulla voi hyvinkin motivoida Pjotria tutustumaan ihmisiin.

Pjotr tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa, joten hän tarvitsee kissakaverin uudessa kodissa. Maukulasta löytyy myös Pjotrille valmiiksi tuttuja kissakavereita, jos kotoa ei vielä löydy kaveria Pjotrille.

Pjotr luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko Pjotr sinulle sopiva kissa? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.