Purkki-Jussila

Suloinen Purkki-Jussila etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotiaan etsii Purkki-Jussila, noin 2-vuotias kissaherra.

Tämän mustaturkkisen komistuksen luonne on vielä mysteeri, sillä arkuudesta johtuen Purkki-Jussila ei ole vielä uskaltanut näyttää meille ihmiselle, mitä hän on kissojaan. Purkki-Jussila viihtyy yläilmoissa kissakaverin kainalossa ja laskeutuu sieltä alas, kunhan ihmiset ovat poistuneet paikalta. Ajan ja kärsivällisyyden myötä Purkki-Jussila varmasti paljastaa luonteensa.
Purkki-Jussila hyötyisi varmasti rohkean ja kissasosiaalisen kissan esimerkistä. Jos kotoa ei vielä kissakaveria löydy, Purkki-Jussila voi ottaa kaverin myös mukaan Maukulasta.

Arka Purkki-Jussila luovutetaan sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei voida luovuttaa ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.
Olisiko sinulla tarjota söpölle Purkki-Jussilalle ymmärtäväinen loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.