Pyökki

Suloinen Pyökki etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 1,5 vuotias kaunis mustavalkoinen tyttökissa Pyökki

Pyökki on luonteeltaan arka, mutta hänestä löytyy myös koko ajan enemmän esiin tuleva reipas ja utelias puoli. Pyökki ei vielä ymmärrä ihmisen kosketuksen päälle ja sähähtää, jos häntä lähestyy liian nopeasti. Kuitenkin Pyökki on jatkuvasti rohkaistunut lisää ja hakeutuukin ihmisten läheisyyteen viettämään aikaa sekä innostuu hurjista huiskuleikeistä. Ruoka ja herkut myös maistuvat Pyökille hyvin. Leikin ja ruuan avulla Pyökki unohtaa arkuutensa hetkeksi.

Pyökki tulee hyvin toimeen toisten kissojen kanssa, joten hän tarvitsee kissakaverin uudessa kodissaan. Jos kotona ei ole valmiina kaveria Pyökille, hän voi muuttaa uuteen kotiin jonkun toisen Maukulan kissan kanssa.

Pyökki luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei voida luovuttaa ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinun kotonasi paikka Pyökille? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.