Raimo

Suloinen Raimo etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotiaan etsiskelee Raimo, komea noin 2-vuotias kolli.

Raimo on rehti kissa, sillä hän kertoo tunteistaan välittömästi ihmisen lähestyessä. Tällä hetkellä tunteet ovat vielä pelokkaat, mutta ajan myötä Raimo vaihtaa murinan varmasti hellään hurinaan.

Raimolla on onneksi mainio ruokahalu, jota varmasti voi hyödyntää tulevassa loppuelämän kodissa. Niinhän sitä sanotaan, että kollin sydämeen tie käy vatsan kautta. Raimo hyötyisi myös varmasti rohkeamman kissan esimerkistä, joten sellainen voisi odotella jo loppuessa kodissa. Raimo voi myös muuttaa kimpassa jonkun Maukula kaverin kanssa.

Raimo luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota komealle Raimolle rauhallinen ja kärsivällinen loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.