Rebekka

Ihana Rebekka etsii omaa kotia!

Omaa loppuelämän kotiaan vailla on 1-vuotias tyttökissa Rebekka. Rebekka on vielä kovin arka, mutta pelokkaan ulkokuoren alta voi ajan kanssa hyvinkin kuoriutua kotioloissa mitä suloisin lemmikki.

Rebekka ei vielä arvosta ihmisen kosketusta tai hoitotoimenpiteitä, joten tyttö tarvitsee luultavasti paljon aikaa ja ymmärrystä totutellessa eloon kotikissana. Tämänkin tytön kohdalla pehmeä peti, maukkaat herkut ja rauhallinen jutustelu luultavasti tekevät pian tehtävänsä. Uudessa kodissa olisi myös hyvä olla kissakaveri, joka voisi olla Rebekkan tuki ja turva uudessa elämänvaiheessa. Vaihtoehtoisesti Rebekka voisi muuttaa uuteen kotiin sopivan kissakaverin kanssa Maukulasta.

Rebekka luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV-/FeLV-testattuna ja madotettuna. Rebekkaa ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Löytyisikö Rebekkan uusi rakastava koti juuri teiltä? Ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.