Remu

Suloinen Remu etsii omaa kotia!

Minä olen Remu. Olen tosi komea ruskeavalkoinen kolli. Jostain syystä olen asustellut Maukulassa jo pidemmän tovin ja kaipaisinkin jo kovasti omaa ihmistä. Aika Maukulassa on tehnyt minulle paljon hyvääkin; olen reipastunut jo paljon ja minusta on tullut rennonletkeä kaveri!

Olen arviolta 4-vuotias, siis aikuinen mies jo. Luonteeltani olen rauhallinen, nautin rennosta köllöttelystä ja maailman menon tarkkailusta. En kammoksu ihmisiä, joskin silittäminen on vielä hiukan arveluttavaa. Luulen, että minusta tulee mukava seuramies, kunhan pääsen oman kodin rauhaan. Viihdyn hyvin varsinkin korkeissa paikoissa, kuten kiipeilypuun ylimmässä pedissä, joten tulevassa kodissa saisi olla minulle tähystystorni, josta voin katsella valtakunnan menoa!

Hampaani on hoidettu Maukulassa ja aika monta niistä onkin poistettu. Minulla on parondontiitti, joten hampaisiini tulee jatkossakin kiinnittää huomiota, jotta purukalustoni pysyisi kunnossa. Säännöllinen hammashoito kuuluukin kaikkien kissojen terveydenhoidon perusteisiin.

Olisin jo kovin halukas löytämään viimein oman kotini. Mikäli haluaisit antaa kodin kissalle, joka on odottanut kärsivällisesti ihmistään jo pidemmän aikaa, täällä minä olen.

Remu luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV/FeLV-testattuna ja madotettuna. Remua ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Remun kaveriksi sopisi erityisen hyvin rauhallinen tyttökissa tai pieni sopuisa kolli. Yhden kissan luovutusmaksu on 200 €.

Olisiko juuri sinulla tarjota mainiolle Remulle oma koti? Jos Remu herätti mielenkiintosi, olethan yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.