Ridge

Suloinen Ridge etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotiaan etsii noin 1,5-vuotias leikkisä nuorimies Ridge.

Komean kasvokuvion omaava Ridge on asustellut sijaiskodissa ja kerännyt aimo annoksen rohkeutta. Ridge on nykyään jo kotikulmillaan kuuluisa laserlelun metsästäjä ja leluhiirten jallittaja, joka jaksaa puuhailla leikkien parissa loputtomiin.

Kosketus on Ridgen mielestä vielä vähän liikaa hänen nuoren miehen egolleen mutta muuten hän viettää rentoa yhteiseloa saman katon alla ihmisolentojen kanssa. Ridge tulee mainiosti toimeen muiden kissojen kanssa ja olisikin hyvä, jos uudessa kodissa Ridgeä odottaisi rohkea ja leikkisä kissakaveri, joka voi johdattaa Ridgen uuteen elämään loppuelämän kodissa. Vaihtoehtoisesti Ridge voisi muuttaa kotiin toisen Maukulasta löytyvän kaverin kanssa.

Ridge luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ridgeä ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko juuri sinulla tarjota rallittavalle Ridgelle oma koti? Jos hän herätti mielenkiintosi, olethan yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.