Rimpula

Suloinen Rimpula etsii omaa kotia!

Loppuelämän ihanaa ja turvallista kotiaan etsii n. 1-vuotias söpö pikkuneiti Rimpula.

Hellyyttävän oloinen pieni Rimpula ujostelee vielä ihmistä, eikä ole ihan vielä uskaltautunut tulla kuorestaan. Kaunis Rimpula viihtyy kissakaverin seurassa ja loppuelämän kodista olisikin hyvä löytyä reipas kaveri näyttämässä tietä kotikissan saloihin. Ajan kanssa pörröinen ja rauhallinen Rimpula uskaltaa tuoda luonteensa esiin. Rauhallinen läsnäolo ja yhteiset leikkihetket tekevät varmasti tehtävänsä.

Rimpulan kodin etsintää hankaloittaa se, että Rimpula on testattu FIV-positiiviseksi. Tämä tarkoittaa, että Rimpulan pitäisi päästä kotiin, jossa sen kissakaveri olisi myös todettu FIV-positiiviseksi. Maukulasta löytyy myös muita FIV-positiivisia kissoja, joista saisi tarvittaessa Rimpulalle kaverin.

FIV-positiivisuudestaan huolimatta Rimpula voi parhaassa tapauksessa elää pitkän ja hyvän elämän, eikä sairaus tule välttämättä vaikuttamaan hänen elämänlaatuunsa vielä vuosiin tai välttämättä ollenkaan. Tulevan kodin tulee kuitenkin varautua siihen, että huonolla tuurilla Rimpula voi myös vaatia erityistä hoitoa sairauden mahdollisen etenemisen takia. Lisää FIV:istä voit lukea esimerkiksi täältä https://evidensia.fi/hoitovinkit/kissan-retro-ja-coronavirukset-felv-fiv-ja-fip/#fiv tai laittaa viestiä meille maukula@maukula.com, niin voimme kertoa lisää Rimpulasta ja FIVistä.

Rimpula luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna sekä FIV/FeLV-testattuna (FIV positiivinen, FeLV negatiivinen). Kissaa ei luovuteta ainoaksi kissaksi, FIV-negatiivisen kissan kaveriksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota söpölle Rimpulalle rakastava loppuelämän koti, jossa hän saisi rakkautta sairaudestaan huolimatta? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.