Ringo

Suloinen Ringo etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotiaan etsii ujo Ringo, n. 2-vuotias kissaherra.

Ringo on oikea komistus! Ringo ei oikein välitä vielä ihmisistä ja ilmaiseekin epäilyksensä sähisten ja muristen. Ringo viihtyy vielä enemmän katseilta piiloissa turvallisen kissakaverin kainalossa. Ringolle maistuu hyvin ruoka, joten herkkuja voinee käyttää hyvin hyväkseen Ringon kesyttämisessä. Ajan ja kärsivällisyyden myötä Ringo vielä rentoutumaan varmasti omassa rakastavassa loppuelämän kodissaan.

Ringon loppuelämän kodissa olisi hyvä olla jo toinen rohkeampi kissakaveri, joka antaisi Ringolle rohkeutta luottaa ihmisiin. Mikäli tulevassa kodissa ei vielä kissaa odota, voi Ringo muuttaa vaihtoehtoisesti yhdessä toisen Maukulasta löytyvän kissan kanssa.

Ringon entisessä elämässä Ringon hampaat ovat ottaneet osumaa, jonka vuoksi yksi kulmahampaista on katkennut ja siksi poistettu. Ringon hampaiden kuntoa ja syömistä on siis tarpeen seurata myös loppuelämän kodissa.

Söpö Ringo luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 €.

Olisiko sinulla tarjota Ringolle rakastava ja ymmärtäväinen loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/