Rory ja Lorelai

Suloiset Rory ja Lorelai etsivät yhteistä kotia!

Omaa kotia etsivät Rory, harmaavalkoinen hurmuri sekä musta Lorelai, Maukulan omat Gilmoren kissat!

Rory on 4-vuotias laatutietoinen kodinvaihtaja, joka mielellään jatkaisi uuteen kotiin äitinsä Lorelain kanssa. Laatutietoinen hän on siksi, että hänelle kelpaavat pääasiassa vain suosikkimerkit, mutta varmasti uusiakin suosikkeja löytyy kunhan kokeilee! Rory on jo aikuiseksi kasvanut tyttökissa, joka on tottunut ihmiseen, mutta arastelee vielä uudessa paikassa. Kunhan uuden ympäristön tuomasta alkujännityksestä pääsee yli, Rorystä kuoriutuu jutusteleva kissakaveri, joka rakastaa rapsutuksia ja tulee ovelle vastaan riippumatta siitä, oletko ollut pois yhden tunnin vai yhden päivän!

Lorelai on 15-vuotias tyttökissa, jolla on sekä kokemusta ihmisistä että nenää hyvälle ruualle. Hän syö mieluiten ainakin kissojen tonnikalaa, ja on tottunut ihmisten seuraan. Rouva on hieman hitaasti syttyvää mallia ja voi viedä parikin kuukautta, että hän alkaa tuntea olonsa kotoisaksi eikä enää jännitä niin paljoa kaikkea ympärillä tapahtuvaa. Erityisesti herkuilla voi löytää tiensä Lorelain sydämeen!

Tytöt ovat luovutettaessa leikattuja, sirutettuja, rokotettuja, madotettuja sekä FIV/FeLV-testattuja. Lorelaista otettu myös senioriverikokeet, jossa kaikki arvot olivat hyvät. Heitä ei luovuteta vapaasti ulkoileviksi. Kahden aikuisen kissan luovutusmaksu 350€.

Jos sinulla olisi tarjota Rorylle ja Lorelaille koti, ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro kodista, jonka voisit heille tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.