Ruusa

Suloinen Ruusa etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotia etsii kaunis Ruusa, n. 2-vuotias kissaneito.

Ruusa ei meistä ihmisistä vielä oikein perusta ja onkin mieluummin piilossa kuin ihmisten ihasteltavana. Kun pimeys laskeutuu Ruusa kipittää piilostaan ja saattaa aukaista sanaisen arkkunsa. Ruusa on viettänyt aikaa myös sijaiskodissa ja siellä hänen stressinsä ilmeni öisenä maukumisena. Ruusa kaipaa siis erityisesti alkuun uudessa kodissa huolellista stressinhallintaa.

Monivärinen Ruusa viihtyy muiden kissojen seurassa ja sen vuoksi tarvitseekin loppuelämän kodissaan lajitoverin seuraa. Ruusa voi hyötyä reippaan kissa- ja ihmissosiaalisen kissan esimerkistä. Ruusalle löytyy myös tarvittaessa kissakaveri Maukulasta.

Ruusa luovutetaan madotettuna, sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi, eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 €.

Olisiko sinulla upealle Ruusalle ymmärtäväinen ja rakastava loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ . Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.

Asiakastunnus: 23528488
Pitokunta: Tampere