Saku

Suloinen Saku etsii omaa kotia!

Omaa loppuelämän kotiaan etsii noin 1,5-vuotias iso poikakissa Saku.

Saku harjoittelee vielä ihmisten kanssa yhteiseloa ja tulee vaatimaan omalta loppuelämän kodiltaan vielä ymmärrystä sen suhteen. Ajan kanssa Saku tulee kuitenkin varmasti näyttämään enemmän luonteestaan ja itsestään. Toistaiseksi Sakulle tärkeimpiä asioita ovat mukavat piilopaikat ja tarjolle tuotu maukas ruoka. Kärsivällinen kesytystyö tulee olemaan kuitenkin upean Sakun luottamuksen voittamisen arvoista.

Sakulle hyvää tekisi rauhallisen asuinympäristön lisäksi myös reipas kissakaveri, jolta ottaa mallia itsevarmuuden kartuttamiseksi. Mikäli Sakun loppuelämän kodista ei kaveria jo ennestään löydy, voisi Saku vaihtoehtoisesti muuttaa uuteen kotiinsa yhdessä toisen Maukulasta löytyvän kissan kanssa.

Saku luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV-/FeLV-testattuna ja madotettuna. Sakua ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa. Jos Saku voisi tuoda iloa juuri sinun elämääsi, ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota. Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa  www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.