Sam

Suloinen Sam etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin parin vuoden ikäiseksi arvioitu kolliherra Sam.

Maukulaan tullessaan Sam oli varuillaan ja puolusti herkästi itseään. Tästä ollaan tultu valtavia harppauksia eteenpäin ja nykyään herra on reipas ja aktiivinen ja keskittyy omiin tärkeisiin kissa-asioihinsa (kuten leluhiiren teurastamiseen) vaikka ihminen olisi aivan lähistöllä. Samin päivään kuuluu olennaisena osana myös ihmisten puuhien tarkkailu.

Sam on yhdessä vaiheessa viettänyt kaksi viikkoa "evakossa" sijaiskodissa ja kotiympäristö reipastutti häntä valtavasti. Nykyään herra rakastaa rapsutuksia enemmän kuin mitään ja rapsuttelu saa hänet paitsi kehräämään, myös kiehnäämään lisää rakkautta.

Sam luovutetaan sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Samia ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Aikuisen kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota komealle Samille loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.