Simba

Suloinen Simba etsii omaa kotia!

Simba on vuonna 2016 syntynyt valkoinen kissaherra, joka etsii nyt Maukulassa loppuelämän kotiaan. Simba rakastaa herkkuja ja rapsutuksia - mutta ei pidä erehtyä luulemaan, että hän rakastaa ihan kaikkea! Simba osaa kyllä kissamaiseen tapaan ilmaista mielipiteensä myös silloin, kun jokin ei häntä huvita.

Simballa on pitkä, pörröinen turkki ja nöpönenä, minkä takia hänen terveydellisiin tekijöihinsä täytyy kiinnittää huomiota: turkkia tulisi huoltaa harjaamalla, mutta tähän Simba ei ole vielä täysin tottunut, joten opettelu täytyy aloittaa pienin askelin. Lisäksi olisi hyvä opettaa herraa esimerkiksi silmien puhdistukseen, sillä lyhytkuonoisten kissojen silmät saattavat vuotaa luonnostaan jonkin verran. Simba kaipaakin kotia, jossa hänelle on tarpeeksi aikaa ja kärsivällisyyttä.

Simballa on todettu hiljattain taipumusta struviittikiteisiin, joten hän tarvitsee niitä liuottavan ruokavalion. Simba luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, madotettuna sekä Fiv/FeLV-testattuna. Simbaa ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi. Yhden aikuisen kissan luovutusmaksu on 200 €.

Olisiko juuri sinulla tarjota Simballe oma koti? Jos hän herätti mielenkiintosi, olethan yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.