Simo

Suloinen Simo etsii omaa kotia!

Loppuelämän kotia etsii ujo Simo, n. 2 vuotias kollikissa.

Simolla on erityispiirteiset kasvot ja voi kuinka herkät silmät. Simo on ollut myös ruoka-aikaan paikalla ja ruoka maistuu edelleen erinomaisesti. Simo on näyttänyt myös leikkisää puoltaan Maukulassa ollessaan. Hyvän ruuan ja yhteisten leikkihetkien avulla tulevassa kodissa Simon ujon kuoren saa varmasti rikkoutumaan.

Simo viihtyy lajitoveriensa seurassa ja tarvitseekin loppuelämän kotiinsa kissakaverin. Tarvittaessa Maukulasta löytyy Simolle kaveri.

Simo luovutetaan sirutettuna, leikattuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei voida luovuttaa ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota hellyyttävälle Simolle rakastava loppuelämän koti? Laita meille sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.