Sirius

Suloinen Sirius etsii omaa kotia!

Kankaanpäästä loukutettu noin 4-vuotias populaatiokissa Sirius on vielä arka ihmisiä kohtaan ja tulee varmasti ajan kanssa kuoriutumaan lisää ujon kollipojan kuorestaan. Hän viihtyy parhaiten korkeissa paikoissa lepäillen ja tarkkaillen ympäristön tapahtumia. Mustaturkkinen Sirius tulee vaatimaan vielä oman hetkensä kerätäkseen rohkeutta tutustua ihmisiin, mutta hänen luottamuksensa voittaminen tulee olemaan kesytystyön arvoista.

Sirius viihtyy hyvin omissa oloissaan, mutta loppuelämän kodissa joku rohkeampi kissakaveri voisi näyttää vielä ujolle pojalle mallia siitä, kuinka ihmisten kanssa ollaan. Mikäli uudesta kodista vastaavaa toveria ei ennestään löydy, voisi Sirius vaihtoehtoisesti muuttaa yhdessä toisen Maukulasta löytyvän kissakaverin kanssa.

Sirius luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna, FIV-/FeLV-testattuna ja madotettuna. Siriusta ei luovuteta vapaasti ulkoilevaksi eikä ainoaksi kissaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa. Jos koet, että Sirius voisi olla juuri sinun elämäsi kissa, ole yhteydessä osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota. Ennen yhteydenottoa, tutustu adoptioprosessiimme osoitteessa  www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/