Sirpa

Suloinen Sirpa etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii n. vuoden ikäinen kissaneito Sirpa.

Kaunis Sirpa tarkkailee usein alamaisiaan Maukulan korkeimmalla olevan kiipeilypuun ylimmästä pesästä ja arvostaa, että häneen pidetään kuninkaallisille sopiva etäisyys. Hän ilmoittaa toiveensa turvaväleistä sähisemällä ja murinalla, mutta asteen verran hän on jo leppynyt aiemmasta.

Sirpa on ollut ihmisten kanssa läheisemmissä tekemisissä vasta vähän aikaa. Ajan kanssa hänen mielipiteensä meistä toivottavasti kohenee, kun hän huomaa, että aina emme lähesty vain madotukset mielessä vaan tarjoilemme myös herkkuja ja hauskaa ajanvietettä.

Sirpa luovutetaan rokotettuna, sirutettuna, leikattuna ja madotettuna sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Sirpa ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaasti ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200 euroa. Olisiko juuri sinulla tarjota Sirpa loppuelämän koti? Jos vastaat kyllä, olethan yhteydessä meihin osoitteeseen maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin voisit hänelle tarjota.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa, lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ . Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.