Soba ja Hiyamug

Suloiset kollipojat etsivät omaa kotia!

Yhteistä loppuelämän kotia etsivät 1-vuotias Soba ja 2-vuotias Hiyamug. Ihania kolleja molemmat.

Kunhan Soba rentoutuu uudessa ympäristössään, hän on oikein hellyydenkipeä. Tiikerikuvioiselle Soballe rapsutuksia ei voi olla koskaan liikaa ja hän kyllä niitä pyytää, jos tilaisuus sattuu kohdalle, kunhan luottamus on ansaittu.

Hiyamug aka Heimuki on komea oranssiturkkinen tuijottelija, jolla on persoonallinen valkoinen kuviointi leuasta alaspäin. Hän on vielä hieman ujo, mutta seurailee kuitenkin oikein kiinnostuneena ihmisen puuhia. Hiyamugille maistuu ruoka hyvin, joten ruuan ja ehkäpä parin herkun avulla luottamusta voi kasvattaa. Hiyamug hyötyy varmasti sosiaalisen Soban esimerkistä.

Nämä kaverukset luovutetaan yhteiseen kotiin. He ovat olleet kuin paita ja peppu sijaiskodissaan.

Hiyamug ja Soba on todettu FIV-positiivisiksi. Tämä tarkoittaa, että kaksikko luovutetaan joko talon ainoaksi kissakaksikoksi tai kotiin, jossa muutkin kissat ovat FIV-positiivisia.

FIV-positiivisuudestaan huolimatta he voivat parhaassa tapauksessa elää pitkän ja hyvän elämän, eikä sairaus tule välttämättä vaikuttamaan heidän elämänlaatuunsa vielä vuosiin, jos ollenkaan. Tulevan kodin tulee kuitenkin varautua siihen, että huonolla tuurilla Soba ja Hiyamug voivat myös vaatia erityistä hoitoa sairauden mahdollisen etenemisen takia. Lisää FIV:istä voit lukea esimerkiksi täältä https://evidensia.fi/hoitovinkit/kissan-retro-ja-coronavirukset-felv-fiv-ja-fip/#fiv tai laittaa viestiä meille maukula@maukula.com, niin voimme kertoa lisää heistä ja FIVistä.

Hiyamug ja Soba luovutetaan sirutettuina, leikattuina, madotettuina, rokotettuina sekä FIV/FeLV-testattuna (FeLV neg). Hiyamug ja Soba luovutetaan yhdessä, ei luovuteta FIV-negatiivisen kissan kaveriksi eikä vapaana ulkoileviksi. Kaksikon luovutusmaksu on 350€.

Olisiko sinulla tarjota tälle kaksikolle rakastava loppuelämän koti? Kerro meille, millaiseen kotiin Hiyamug ja Soba pääsisivät laittamalla sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.