Somen

Suloinen Somen etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii kiltti ja suloinen kolli Somen.

Sijaiskotiin muutettuaan 2-vuotias Somen on rohkaistunut valtavasti. Hän arvostaa vielä rauhallista lähestymistä, mutta kun rapsutusetäisyydelle päästään hän riemastuu eikä tahdo saada rapsuista tarpeekseen vaan kiipeää syliin vaatimaan niitä lisää. Somen on leikkii mielellään itsekseen sekä ihmisen kanssa ja ruoka maistuu hänelle myös mainiosti. Somen on solahtanut mainiosti sijaiskodin raitapaitajengin jäseneksi ja mielellään myös uudessa kodissa voisi olla kissaystävä.

Somen on on testattu FIV-positiiviseksi, joten kissakaverin tulisi olla myös FIV-positiivinen. Maukulasta löytyy myös muita FIV-positiivisia kissoja, joista saisi tarvittaessa kaverin. Somen voidaan luovuttaa myös ainoaksi kissaksi.

FIV-positiivisuudestaan huolimatta Somen voi parhaassa tapauksessa elää pitkän ja hyvän elämän, eikä sairaus tule välttämättä vaikuttamaan hänen elämänlaatuunsa vielä vuosiin tai mahdollisesti ollenkaan. Tulevan kodin tulee kuitenkin varautua siihen, että huonolla tuurilla Somen voi myös vaatia erityistä hoitoa sairauden etenemisen takia. Lisää FIV:istä voit lukea esimerkiksi täältä https://evidensia.fi/hoitovinkit/kissan-retro-ja-coronavirukset-felv-fiv-ja-fip/#fiv tai laittaa viestiä meille maukula@maukula.com, niin voimme kertoa lisää Somenista ja FIVistä.

Somen luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna sekä FIV/FeLV-testattuna (FIV positiivinen, FeLV negatiivinen). Ei luovuteta FIV-negatiivisen kissan kaveriksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Yhden kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko sinulla tarjota ihanalle Somenille koti, jossa hän saisi rakkautta sairaudestaan huolimatta? Kerro meille, millaiseen kotiin Somen pääsisi laittamalla sähköpostia osoitteeseen maukula@maukula.com.

HUOM!! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme