Sterkan

Suloinen Sterkan etsii omaa kotia!

Omaa kotia etsii noin 2,5v ikäinen poikakissa Sterkan.

Sterkan on pelokas eikä vielä näyttäydy ihmisille vaan viettää aikansa erilaisissa piiloissa. Sterkan saapui Maukulaan yhdessä neljän häntä hieman nuorempien mustien kissojen kanssa ja on ollut heille jonkinlainen isähahmo. Toiset kissat hakeutuvat mielellään Sterkanin turvalliseen seuraan, kun jännittäviä asioita tapahtuu. Sterkan jännittää ihmisiä, mutta hän ei ole aivan yhä tulinen luonteeltaan kuin nämä nuoremmat ystävänsä. Sterkan usein jäätyy paikoilleen pelätessään.
Sterkanille kissakaverin tuki on välttämätön asia. Jos kissakaveria ei löydy valmiiksi uudesta kodissa, Sterkan voi ottaa jonkun ystävänsä mukaan Maukulasta.

Sterkan luovutetaan sirutettuna, leikattuna, madotettuna, rokotettuna, sekä FIV- ja FeLV-testattuna. Ei luovuteta ainoaksi kissaksi eikä vapaana ulkoilevaksi. Kissan luovutusmaksu on 200€.

Olisiko Sterkanin loppuelämän koti luonasi? Lähetä meille sähköpostia maukula@maukula.com ja kerro millaisen kodin hän saisi luonasi.

HUOM! Ennen yhteydenottoa lue adoptio-ohjeemme huolellisesti osoitteessa www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/ Valitettavasti emme ehdi vastaamaan viesteihin, jotka eivät noudata adoptio-ohjeistustamme.