Stinky

Suloinen Stinky etsii omaa kotia!

Varsin varovainen Stinky 2v sai valitettavan nimensä ensimmäisellä eläinlääkärireissullaan Maukulan lauman kanssa. Sen jälkeen hän on ollut kyllä hyvin siisti tyttö, joka ei turhia itseään mainostele.

Stinky seurailee kissatalolla ihmisten touhuja uteliaana, mutta muistaa kyllä sihistä varmuuden vuoksi, jos ihmiset jäävät ihastelemaan häntä liian pitkäksi aikaa. Ruoka hänelle maistuu kuitenkin erittäin hyvin, herkuilla päästään varmastikin lähentymään Stinkynkin kanssa varsin hyviin väleihin.

Kissatalolla ollessaan Stinky on jo rohkaistunut, hän ei juurikaan piiloissa pötköttele. Parivuotiaana Stinky on jo villeimmät vuotensa ohittanut, mutta kyllä tästä neidosta löytyy vielä vauhtiakin, ainakin kun valot sammuu illan tullen. Tulevassa kodissa tulisi olla kissakaveri tai omaan kotiin Stinkyn kanssa voi myös muuttaa joku hänen kissatalolla olevista kavereistaan.

Stinky luovutetaan leikattuna sirutettuna ja useampaan kertaan madotettuna sekä FIV/FeLV testattuna. Stinkya ei luovuteta ainoaksi kissaksi tai vapaasti ulkoilevaksi. Stinkyn luovutusmaksu on 200 euroa.

Olisiko sinulla tarjota koti Stinkylle? Kerro meille sähköpostitse, millaista kotia tarjoaisit hänelle laittamalla viestiä osoitteeseen maukula@maukula.com
Ennen yhteydenottoa, luethan lisää adoptioprosessistamme osoitteessa:
www.maukula.fi/usein-kysytyt-kysymykset/.